csrf
365 platform logo
365 platform

Leuke activiteiten voor ouderen met dementie

De bewoners van ons woonzorgcentrum Lieven de Key in Zuilen - ouderen met dementie - houden van muzikale en creatieve activiteiten en ook van persoonlijke aandacht. Een weeksluiting, het einde van het jaar met een lekkere oliebol, mee swingen met een gezellige zanger, knutselen, een picknick in onze tuin, noem maar op! Bij al deze activiteiten hebben we vrijwilligers nodig die de vaste medewerkers een handje komen helpen. Gezellig en dankbaar vrijwilligerswerk! De beschikbare werktijden zijn: In overleg Heb jij affiniteit met ouderen en inlevingsvermogen? Ben je geduldig, vriendelijk en respectvol? Heb je goede sociale vaardigheden? Houd je je aan gemaakte afspraken? Spreek je goed Nederlands? Dan zoeken we JOU! Wat hebben wij te bieden: • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen • Een inwerk- en kennismakingsperiode • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing) • WA en ongevallen verzekering • Ondersteuning door middel van workshops of trainingen Goed om te weten: Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van onze vrijwilligers. Deze verklaring kun je gratis via ons aanvragen. Wie zijn wij: Woonzorgcentrum Lieven de Key in de wijk Noordwest biedt plaats aan 55 cliënten met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn. Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Lees meer

structureel

Utrecht

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Creativiteit & muziek

Beschrijving

De bewoners van ons woonzorgcentrum Lieven de Key in Zuilen - ouderen met dementie - houden van muzikale en creatieve activiteiten en ook van persoonlijke aandacht. Een weeksluiting, het einde van het jaar met een lekkere oliebol, mee swingen met een gezellige zanger, knutselen, een picknick in onze tuin, noem maar op!
Bij al deze activiteiten hebben we vrijwilligers nodig die de vaste medewerkers een handje komen helpen. Gezellig en dankbaar vrijwilligerswerk!

De beschikbare werktijden zijn:
In overleg

Heb jij affiniteit met ouderen en inlevingsvermogen? Ben je geduldig, vriendelijk en respectvol? Heb je goede sociale vaardigheden? Houd je je aan gemaakte afspraken? Spreek je goed Nederlands?
Dan zoeken we JOU!

Wat hebben wij te bieden:
• Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen
• Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
• Een inwerk- en kennismakingsperiode
• Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
• WA en ongevallen verzekering
• Ondersteuning door middel van workshops of trainingen

Goed om te weten:
Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van onze vrijwilligers.
Deze verklaring kun je gratis via ons aanvragen.

Wie zijn wij:
Woonzorgcentrum Lieven de Key in de wijk Noordwest biedt plaats aan 55 cliënten met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen.
Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.
Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Utrecht

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Vecht en IJssel, locaties Zuylenstede en Lieven de Key

Utrecht

Wie helpt ons in de koffielounge voor ouderen

Vecht en IJssel, locaties Zuylenstede en Lieven de Key

Het koffiedrinken in de lounge is voor de bewoners van woonzorgcentrum Zuylenstede in Overvecht een van de gezelligste momenten van de dag. Er wordt lekker bijgepraat, een krantje gelezen of met gasten afgesproken. Wij zoeken nog vrijwilligers die bij deze leuke activiteit willen helpen. Koffie schenken, een praatje maken en helpen bij het opruimen – dit zijn de taken. Lijkt je dit leuk? Laat het ons dan weten. Je mag het natuurlijk ook gewoon een keer proberen! De beschikbare werktijden zijn: Dinsdag 13.45-16.15 uur Vrijdag 17.45-19.15 uur Zaterdag 9.45-12.15 uur, 12.00-16.00 uur en 17.45-19.15 uur Zondag 12.00-16.00 uur en 17.45-19.15 uur Heb jij affiniteit met ouderen? Ben je geduldig, vriendelijk en respectvol? Houd je je aan gemaakte afspraken? Kun je samenwerken met andere vrijwilligers of medewerkers? Kun je zelfstandig en taakgericht werken? Beheers je de Nederlandse taal voldoende om een eenvoudig gesprek te kunnen voeren? Ben je bereid je te houden aan de regels met betrekking tot de HACCP? Ben je lichamelijk in staat om de gevraagde taken te verrichten? Wat hebben wij te bieden: • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen • Een inwerk- en kennismakingsperiode • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing) • WA en ongevallen verzekering • Ondersteuning door middel van workshops of trainingen Goed om te weten: Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van onze vrijwilligers. Deze verklaring kun je gratis via ons aanvragen.

Structureel
Utrecht

Wie komt helpen in een winkeltje voor ouderen

Vecht en IJssel, locaties Zuylenstede en Lieven de Key

Het ‘supertje’ in woonzorgcentrum Zuylenstede is belangrijk voor de ouderen. Boodschappen doen direct voor je huisdeur, maar ook een praatje maken en andere mensen zien. Het winkelteam is een groep leuke en betrokken vrijwilligers met de volgende taken: producten bestellen en afrekenen, winkelassortiment aanvullen, de winkel netjes houden en een luisterend oor bieden aan de klanten. De beschikbare werktijden zijn: Maandag en/of vrijdag 9.45-14.15 uur Heb jij affiniteit met ouderen? Ben je geduldig, respectvol en vriendelijk en kun je goed luisteren? Houd je je aan gemaakte afspraken en kun je zelfstandig en taakgericht werken? Spreek je goed Nederlands? Ben je lichamelijk in staat om de gevraagde taken te verrichten? Ben jij zorgvuldig en kun je (leren) omgaan met de kassa? Dan zoeken we JOU! Wat hebben wij te bieden: - Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen - Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen - Een inwerk- en kennismakingsperiode - Reiskostenvergoeding (indien van toepassing) - WA en ongevallen verzekering - Ondersteuning door middel van workshops of trainingen Goed om te weten: Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van onze vrijwilligers.  Deze verklaring kun je gratis via ons aanvragen.

Structureel

Anderen bekeken ook

Utrecht

Avond-twee-daagse (19 juni)

Facilicom Foundation

Niet scrollen maar lekker rollen! Daar ga je de ouderen van De Drie Ringen helemaal blij mee maken! Jullie nemen samen deel aan de avond-twee-daagse. Wat je gaat doen 🚶Woonzorgcentrum De Drie Ringen organiseert een speciale Avond-2-Daagse voor de bewoners. Samen met je collega’s haal je de ouderen op in het woonzorgcentrum. Terwijl jij stappen zet en hun rolstoel voortduwt, kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap en de omgeving. Twee avonden wordt er lang en stevig gelopen in de omgeving. En bij terugkomst kun je rekenen op een lekker bakje koffie of thee. En op de laatste avond worden jullie binnengehaald met bloemen en muziek! Praktisch ⏰De activiteit vindt in de avond plaats van 18.30 tot 21:00 uur. Je hoeft niet beide avonden mee te doen maar dat mag natuurlijk wel! 📍Kandinskystraat 40, 3544 NW Utrecht Er is slechts plaats voor 10 collega's dus vol=vol! Over Woonzorgcentrum De Drie Ringen De Drie Ringen is een kleinschalig woonzorgcentrum in Het Zand bij Leidsche Rijn, vlakbij het mooie Maximapark. Hier wonen ouderen met een verstandelijke beperking. Alles wordt er uit de kast gehaald om de bewoners een zo fijn mogelijke dag te bezorgen. Er zijn welzijnsactiviteiten in de woningen, soms een-op-een, maar ook zijn er bijvoorbeeld optredens alle bewoners. Positiviteit staat voorop!

19-06-2024
(kleine) groepen
Utrecht

Avond-twee-daagse (20 juni)

Facilicom Foundation

Niet scrollen maar lekker rollen! Daar ga je de ouderen van De Drie Ringen helemaal blij mee maken! Jullie nemen samen deel aan de avond-twee-daagse Wat je gaat doen 🚶Woonzorgcentrum De Drie Ringen organiseert een speciale Avond-2-Daagse voor de bewoners. Samen met je collega’s haal je de ouderen op in het woonzorgcentrum. Terwijl jij stappen zet en hun rolstoel voortduwt, kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap en de omgeving. Twee avonden wordt er lang en stevig gelopen in de omgeving. En bij terugkomst kun je rekenen op een lekker bakje koffie of thee. En op de laatste avond worden jullie binnengehaald met bloemen en muziek! Praktisch ⏰De activiteit vindt in de avond plaats van 18.30 tot 21:00 uur. Je hoeft niet beide avonden mee te doen maar dat mag natuurlijk wel! 📍Kandinskystraat 40, 3544 NW Utrecht Er is slechts plaats voor 10 collega's dus vol=vol! Over Woonzorgcentrum De Drie Ringen De Drie Ringen is een kleinschalig woonzorgcentrum in Het Zand bij Leidsche Rijn, vlakbij het mooie Maximapark. Hier wonen ouderen met een verstandelijke beperking. Alles wordt er uit de kast gehaald om de bewoners een zo fijn mogelijke dag te bezorgen. Er zijn welzijnsactiviteiten in de woningen, soms een-op-een, maar ook zijn er bijvoorbeeld optredens alle bewoners. Positiviteit staat voorop!

20-06-2024
(kleine) groepen
Utrecht

Wandel mee met bewoners

Facilicom Foundation

Liever een actief uitje, waarbij je naast je stappen teller ook nog je armspieren traint door het duwen van een rolstoel? Schrijf je dan in voor deze activiteit! Wat je gaat doen 🚶Bewoners van woonzorgcentrum De Ingelanden kijken uit naar jullie komst! Het is misschien lastig voor te stellen, maar naar buiten gaan is niet vanzelfsprekend voor deze bewoners. Daarom kijken ze uit naar jullie komst! Samen met je collega’s halen jullie de bewoners op en gaan jullie samen een wandelingetje maken in de buurt. Samen genieten van de buitenlucht, het zonnetje (hopelijk schijnt ‘ie) en elkaar! Praktisch ⏰De activiteit vindt in de middag plaats van 13.45 tot 16.30 uur. 📍Louis Armstronglaan 800 | 3543 EB Utrecht Er is slechts plaats voor 10 collega's dus vol=vol! Over Woonzorgcentrum De Ingelanden De Ingelanden is een woonzorgcentrum aan de rand van Terwijde vlakbij Leidsche Rijn Centrum. Hier wonen mensen met dementie en mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Ze doen er alles aan om de bewoners een fijne dag te bezorgen. Er zijn welzijnsactiviteiten, aandacht voor kunst en cultuur en heuse appeltaartconcerten!

20-06-2024
(kleine) groepen
Rotterdam, Amersfoort, Nijmegen, Haarlem, Tilburg, Deventer, 's-Gravenhage, Utrecht, Arnhem, Amsterdam

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Utrecht

Jij? Graag iets voor iemand doen als maatje?

Handjehelpen

Een kop koffie drinken, een kind helpen met de Nederlandse taal, even kletsen, samen de post openen of een wandelingetje maken. Is dat vrijwilligerswerk? Jazeker! Bij Handjehelpen zoeken we buddy's of maatjes voor kinderen en volwassenen met een beperking. Zij vragen ondersteuning bij hun hobby, zoeken gezelligheid, willen graag samen met jou huiswerk maken of willen alleen beetje gezelschap of een spelletje doen. Als jij in ieder geval een half jaartje beschikbaar bent voor 1 a 2 uurtjes per week of per twee weken kun je al een wereld van verschil maken voor een ander. Bij Handjehelpen geef je je hulp één op één bij iemand thuis. En natuurlijk word je door een coördinator begeleid en volg je een online introductiecursus. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor onze vacatures op www.handjehelpen.nl Graag tot ziens! Handjehelpen

Structureel
Stichtse Vecht

Vrijwilligers voor gezellige maaltijden!

Leger des Heils Midden-Nederland

Ben jij op zoek naar een leuke en zinvolle manier om je tijd door te brengen? En heb je enige affiniteit met de horeca? Kom dan ons team versterken! Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen bij de warme maaltijd tussen de middag, en de broodmaaltijd in de avond. Wat ga je doen? Wil jij graag van betekenis zijn en vind je het geen punt om je handen uit de mouwen te steken? Op verschillende momenten in de week zouden we erg geholpen zijn met wat extra ondersteuning in onze brasserie! Middagmaaltijd: Tussen de middag genieten onze bewoners van een warme maaltijd beneden in onze brasserie. Als vrijwilliger help je met het klaarzetten van alles, serveer je de maaltijden en sta je klaar om de bewoners te assisteren waar nodig. Je wisselt af tussen de brasserie en de spoelkeuken, zodat elke dag weer anders is. Je zet je in van ongeveer 11:30 tot 13:30 uur en na afloop lunch je, als je wil, gezellig samen met de medewerkers. Avondmaaltijd: 's Avonds genieten een aantal bewoners samen van een gezellige broodmaaltijd. Als vrijwilliger help je met het klaarzetten van alles, schenk je koffie en thee, assisteer je de bewoners bij het smeren van hun brood en maak je af en toe een lekker extraatje, zoals pannenkoeken of soep. Samen met de vaste medewerker ruim je na afloop alles weer op. Je zet je in van ongeveer 16:45 tot 18:45 uur. Mocht je mogelijkheden zien om bij één van beide af en toe te komen helpen, dan horen we graag van je! Wat vragen we: - Je hebt een warm hart voor ouderen. - Je hebt affiniteit met de horeca en vind het niet erg je handen uit de mouwen te steken. - Je spreekt duidelijk Nederlands - Je bent met enige regelmaat beschikbaar. Hierin is flexibiliteit mogelijk. - We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wat bieden wij? - Een leuke en leerzame vrijwilligersfunctie in een boeiende organisatie - Waardering, gezelligheid en begeleiding - Trainingsaanbod voor vrijwilligers - WA-verzekering voor de uren dat je actief bent - Reiskostenvergoeding Over deze locatie: In woonzorgcentrum Merenhoef wonen 76 bewoners met verpleeghuiszorg en somatische zorgbehoeften. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons personeel en de familie maken we van Merenhoef een warm thuis. Daarbij kunnen we niet zonder de inzet van onze vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners. De missie van ons huis is om er voor de bewoners elke dag een mooie dag van te maken! Ben jij misschien wel die persoon die we zoeken? Of is je interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw reactie!

Structureel
Nijmegen, Amsterdam, Rijswijk, Utrecht, Assen, Arnhem, Deventer, Meppel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Winterswijk

Word jij ook gastgezin voor statushouders?

Takecarebnb

Ervaar hoe je het verschil kan maken! Takecarebnb biedt vluchtelingen met een verblijfstatus de beste start voor hun nieuwe leven in Nederland. Wij verbinden hen voor 3 maanden aan een Nederlands gastgezin. Daar voelen zij zich weer mens en gezien en ze raken thuis in onze taal en cultuur. Ook kunnen ze beginnen met (vrijwilligers)werk of een studie. En jij leert van jouw gasten. De logeerperiode van 3 maanden is een bijzondere ervaring. Je geeft jouw gast een warm welkom en een positieve start in Nederland. Heb je een kamer over en lijkt het je boeiend om een statushouder zich snel thuis te laten voelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als gezin, als stel maar ook als alleenstaande kan je goed gastgezin zijn. We bieden: - Een concrete manier om hulp te bieden in tijden van zeer complexe vraagstukken - Een zorgvuldig match-proces, waarin we uitgebreid aandacht besteden aan jouw verwachtingen, wensen en zorgen - Een luisterend oor voor, tijdens en na de logeerperiode - Ondersteuning en begeleiding van een lokale matchmaker - Een mogelijkheid om meer te leren over een andere cultuur - Een netwerk van andere enthousiaste gasten, gastgezinnen en vrijwilligers, waarmee je ervaringen kunt delen We vragen: - Flexibiliteit en openheid - Interesse in andere culturen - Een praktische en mensgerichte instelling Het is een wereld die voor je opengaat en er ontstaan vaak vriendschappen voor het leven. Onze lokale matchmaker komt graag persoonlijk vertellen wat je als gastgezin kunt verwachten. Zie ook onze filmpjes en verhalen van gastgezinnen en gasten op onze website. Interesse of vragen? Stuur ons hier een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Hartelijke groet, Jessica Takecarebnb.org

Structureel
Utrecht

Mentor School’s cool

Taal Doet Meer

Wat doe je als mentor School’s cool? Als mentor begeleid je wekelijks individueel een Utrechtse jongere in de leeftijd van 12-14 jaar uit een anderstalig gezin. Na het volgen van een introductiecursus, start je met het begeleiden van een jongere (pupil). Deze begeleiding focust zich op studievaardigheden, huiswerk en taalvaardigheid, maar ook op de algemene ontwikkeling van de pupil. Je gaat wekelijks op huisbezoek en hebt waar nodig contact met de school. Daarnaast word je begeleid door een vrijwillige mentorcoördinator waar je regelmatig mee afstemt over de voortgang en het contact met je pupil. Wat heb jij in huis? – Je hebt affiniteit met jongeren, taal en culturen – Je bent goed in het begeleiden en enthousiasmeren van mensen – Je staat open voor nieuwe ontmoetingen – Je bent leergierig, zelfstandig en betrouwbaar – Je bent zo’n twee uur per week beschikbaar – Je bent bereid om je voor een periode van anderhalf jaar te committeren – Je bent bereid je te ontwikkelen en neemt deel aan een verdiepende workshop of training. Wat krijg je ervoor terug? Door jouw inzet zorg je ervoor dat jongeren (12-14 jaar) een goede start maken in de brugklas en later mee kunnen doen in de Utrechtse samenleving. Taal heb je immers nodig om vrienden te maken, een baan te vinden, je bankzaken te doen of je huiswerk te maken. Zinvol werk dus met een grote maatschappelijke impact! Tegelijkertijd leer jij andere culturen kennen, krijg je een hoop enthousiaste Taal Doet Meer-collega’s erbij en kun je je ontwikkelen door diverse passende trainingen. Heb je belangstelling voor de functie van Mentor School's cool? Stuur dan een bericht! Lees hier alvast het verhaal van School's cool mentor Marieke: https://www.taaldoetmeer.nl/2019/01/29/oud-mentor-marieke-schools-cool-me-op-t-lijf-geschreven/

Structureel
Stichtse Vecht, Woerden

Coördinator Alzheimer Café Breukelen

Alzheimer Nederland (regio Westelijk Utrecht)

Bouw aan verbinding en ondersteuning Je draagt bij aan De voorbereiding en uitvoering van het Alzheimer Café. Het verbinden en faciliteren van vrijwilligers. De samenwerking met (informele)zorgprofessionals. Je maakt onderdeel uit van Afdeling Westelijk Utrecht, een lokale organisatie van Alzheimer Nederland. Met bevlogen vrijwilligers zetten we ons in om onze regio dementievriendelijk te maken. We organiseren diverse activiteiten voor mensen met dementie, behartigen hun belangen bij de gemeente Stichtse Vecht, Woerden en Oudewater. Jouw rol Je zorgt voor de continuïteit en kwaliteit van het Alzheimer Café. Je verbindt en informeert vrijwilligers, bezoekers en professionals binnen de werkgroep. Je houdt toezicht op het uitvoeren van verschillende taken en onderhoudt contact met het afdelingsbestuur. De tijdsbesteding verschilt van ca. 8 tot 10 uur per maand. Je bent iemand die Goed kan plannen en organiseren. De stuwende en verbindende kracht is achter een team vrijwilligers en professionals. Goed kan omgaan met mensen met dementie en hun naasten. Wij bieden jou Een plek waar je bijdraagt aan een dementievriendelijke buurt. Een warme organisatie met betrokken en bevlogen mensen. Nauw contact met het landelijk bureau voor vragen en ondersteuning. Wij komen graag met je in contact Alzheimer Nederland is er voor iedereen en wij verwelkomen vrijwilligers en collega’s met verschillende achtergronden en ideeën. Wij benutten de kracht van diversiteit voor meer impact en plezier. Binnen twee weken kun je een reactie van ons verwachten. Liever eerst meer informatie? Bel of mail met Joke, waarnemend coördinator van het Alzheimer Café Breukelen Wij zijn Alzheimer Nederland We werken aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving. Wij zijn dé organisatie die betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in het wetenschappelijk onderzoek en in de media. Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang!

Structureel