csrf
365 platform logo
365 platform

Wie wil er met ons gamen?

Diverse jongeren op ons terrein willen graag met andere jongeren wat leuks doen. Afhankelijk van de cliënt kan en zijn vorm van epilepsie, kan dit op ons terrein of buiten het terrein. Alle cliënten zijn verstandelijk beperkt, maar de niveaus zijn verschillend. Geduldig, rustig en gezellig. Tactisch. Leeftijd tot 35 jaar.

Lees meer

structureel

Haarlemmermeer

Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek

Beschrijving

Diverse jongeren op ons terrein willen graag met andere jongeren wat leuks doen. Afhankelijk van de cliënt kan en zijn vorm van epilepsie, kan dit op ons terrein of buiten het terrein.
Alle cliënten zijn verstandelijk beperkt, maar de niveaus zijn verschillend.

Geduldig, rustig en gezellig. Tactisch. Leeftijd tot 35 jaar.

Praktische informatie

Locatie

Haarlemmermeer

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Impactgebied

Kunst & cultuur
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Cruquiushoeve/Sein

Haarlemmermeer

Wie bouwt een feestje met onze cliënten?

Cruquiushoeve/Sein

Voor diverse bewoners, die bij ons wonen, zoek ik vrijwilligers om zo af toe samen de feestjes op eigen terrein te bezoeken. Deze bewoners kunnen dat niet zelf vanwege hun handicap en epilepsie. Maar zij willen heel graag af en toe wat gezellige, ontspannende activiteiten doen. Professionele krachten zijn altijd in de buurt voor hulp. Geduldig, rustig en gezellig. Tactisch, dat zijn de eisen voor de vrijwilligers.

Structureel
Haarlemmermeer

Wie neemt onze cliënten mee voor een wandelingetje?

Cruquiushoeve/Sein

Wij zoeken wandelaars, die af en toe in onze , groene omgeving met onze cliënten, een wandelingetje willen maken. Het gaat om mensen met een verstandelijke beperking en epilepsie, die soms zelf lopen en soms in een rolstoel zitten. Deze mensen komen door diverse oorzaken weinig buiten en zouden het heerlijk vinden. Je loopt in groepjes en begeleiding wordt geregeld. Wandelaar, geduld en een luisterend oor is al genoeg.

Structureel
Jongeren
Haarlemmermeer, Heemstede

Hou je ook van popmuziek en café bezoeken?

Cruquiushoeve/Sein

Voor een jonge bewoner zoekt SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) een maatje, die met hem mee kan naar popconcerten of festivals, hij is een lieve, grappige, drukke jongen, die door zijn epilepsie en licht verstandelijke beperking niet alleen op pad mag gaan. Muziek en feestjes mist hij enorm en hij zoekt iemand die met hem mee wil gaan. Al is het maar een paar keer per jaar. Hij wil als een normale jongen ook eens op pad gaan. Vind jij het gezellig om met hem mee te gaan? Laat het dan weten!

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Haarlem

Secretaris bestuur

Marijke

Stichtingen Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur Haarlem Zandvoort zoeken een onbezoldigd secretaris voor haar bestuur. De stichtingen hebben een overkoepelend bestuur, dat in de stad en regio Haarlem Zandvoort sociale uitsluiting wil voorkomen van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. De beoogde secretaris is medebestuurslid maar zorgt ook voor de aansluiting met de uitvoeringswerkzaamheden waarbij hij/zij nauw overleg voert met de coördinatoren. In deze rol is een overview over de organisatie noodzakelijk en ook het leggen van verbanden tussen de verschillende activiteiten binnen de stichting. Profiel secretaris: • Heeft bij voorkeur kennis van, maar in elk geval aSiniteit met de problematiek van de doelgroep van Leergeld en/of het Jeugdfonds Sport en Cultuur • Heeft ervaring met werkprocessen in een vrijwilligersorganisatie • Is communicatief vaardig • Is oplossings-/resultaatgericht en ingesteld op samenwerking (intern en extern) • Is computervaardig en beheerst de Nederlandse taal t.b.v. interne en externe berichtgeving • Is bereid om mee te denken en een bijdrage te leveren aan het beleid van de Stichtingen Taken en verantwoordelijkheden secretaris: • Voorbereiden van bestuursvergaderingen, waar nodig in samenwerking met de coördinatoren en in overleg met de voorzitter • Verslaglegging van bestuursvergaderingen • Controleren van de voortgang in de uitvoering van bestuursbesluiten • Samenstellen van bestuurlijke verantwoordingsdocumenten, w.o. secretarieel jaarverslag • Zorgdragen voor het archief van de Stichtingen • Vertegenwoordigen van de Stichtingen in diverse netwerken, in overleg en afstemming met andere bestuursleden De uitvoering van taken vindt plaats in nauw overleg met de bestuursvoorzitter. Meer informatie over de vacature wordt graag gegeven door de voorzitter Marijke

Structureel
Haarlemmermeer

Hobby elektronica reparateur

Meerwinkel

Ben jij gek op elektronica en kun je kleine reparaties uitvoeren aan bijvoorbeeld laptops, tablets en koelkasten? Iedere dag ontvangen wij veel elektronische producten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die alle binnen gekomen apparaten met een sticker kan testen en kleine reparaties uit kan voeren. Onze werkplaats is iedere dag behalve in het weekend geopend van 8.00 tot 16.30 uur. Heb jij zin om ons te helpen en ben je beschikbaar voor één of meerdere dagdelen? Stuur ons dan een bericht waarin je kort laat weten wat je voor ons kunt betekenen en op welke dagen je beschikbaar bent. We ontmoeten je graag.

Structureel
Jongeren
Haarlemmermeer

Het draait om mensen bij de Zonnebloem!

De Zonnebloem Hoofddorp

De Zonnebloem zoekt jou! Ook bij de Zonnebloem afdeling Hoofddorp draait het natuurlijk om mensen. De afdeling telt op dit moment 185 gasten en 50 vrijwilligers. De gasten geven zelf aan waar hun belangstelling naar uit gaat. Dit kan zijn een bezoekje, samen naar de markt of een terrasje, kleinschalige activiteit of bingo. Om dit te realiseren hebben we vrijwilligers nodig die: -Met zijn/haar gast op één lijn zit. -Gasten kunnen vervoeren naar een activiteit. - Het leuk vinden te helpen bij een activiteit. Nieuwsgierig?? Vraag vrijblijvend informatie op bij Alie.

Structureel
Haarlem

Vrijwilliger Dierenambulance Haarlem

Regionale Dierenambulance Haarlem - RDA

Zonder vrijwilligers geen Dierenambulance! De Regionale Dierenambulance Haarlem e.o. draait geheel op vrijwilligers. De vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de dierenambulance en de dieren in en rond Haarlem. Wil jij ook ons team komen versterken ? Wij zoeken mensen voor de volgende functies: Meldkamer centralist Chauffeur Bijrijder Werken als vrijwilliger bij de Regionale Dierenambulance is afwisselend, leerzaam en dankbaar! Het is echter niet vrijblijvend. Het vergt tijd, energie en een flinke portie verantwoordelijkheid. Zo doorloopt iedere vrijwilliger een opleidingstraject tot dierenhulpverlener en vragen wij mensen zich minimaal één dagdeel per week in te zetten. Ook is het belangrijk om stevig in de schoenen te staan. Een vrijwilliger bij de Dierenambulance moet kunnen omgaan met uiteenlopende mensen en situaties en kunnen relativeren. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Regionale Dierenambulance ? Neem dan contact met ons op!

Structureel
Heemstede

Vrijwilligerswerk met je gezin of vrienden

De Hartekampgroep

Op het prachtige monumentale terrein De Hartekamp in Heemstede ben je heel erg welkom! Heb je altijd al zitten twijfelen om vrijwilligerswerk te doen? Misschien wel samen je kinderen of een groep vrienden? Natuurlijk ben je alleen ook van harte welkom, je sluit aan bij een enthousiaste groep vrijwilligers. Eén keer per maand op zaterdag is er een optreden, theater of muziek, carnaval of Sinterklaas viering in de aula. Je haalt samen met andere vrijwilligers lopend cliënten op van de woning en beleeft samen de activiteit. We verzamelen om 13:15 en sluiten af om 15:30. Vrijwilligers van de Hartekamp kunnen naar een introductiebijeenkomst en krijgen een introductie app. De Hartekamp heeft het keurmerk GOED Geregeld voor de organisatie van het vrijwilligerswerk.

Structureel
Haarlem

Een op één bezoekers/maatje (Reinaldahuis)

Kennemerhart locatie Reinaldahuis

Werkzaamheden: Wij zoeken voor het Reinaldahuis één op één bezoekers. U bezoekt op vaste momenten één bewoner. Afhankelijk van de wens van de cliënt, drinkt u samen gezellig een kopje koffie, maakt u een praatje, doet u een spelletje of gaat u samen een stukje wandelen. U zult merken dat de bewoner al snel uitkijkt naar uw bezoek! Functie-eisen: Affiniteit met ouderen VOG is een vereiste, deze wordt vergoed Werktijden: In overleg Aannameprocedure: intakegesprek met de vrijwilligerscoördinator Vergoeding: reiskosten worden vergoed Scholing: in overleg. Begeleiding: aanwezig

Structureel
Haarlem

Hulp gezocht voor de Grachtenloop!

SportSupport Haarlem

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseert SportSupport de ZorgSpecialist Grachtenloop. Voor dit evenementen zijn wij nog hard op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Met name op de dag zelf voor diverse taken: Verspreiden bewonersbrieven (tijd zelf in te delen): - Verspreiden bewonersbrieven in de laatste week van mei Vrijdag 21 juni 2024: - Verkeersregelaars vanaf 17.00 uur of later, ligt aan de post. - Na-inschrijving (16.30 - 20.15 uur) - Na-inschrijvingen invoeren (16.30 - 20.15 uur) - Informatiekraam / ophalen startnummers (16.15 - 20.15 uur) - Kledinginname (17.00 - 22.00 uur) - Kledinginname bedrijvenloop (14.30 – 22.30 uur) - Bikers vanaf verschillende starttijden - eerste start is om 18.15 uur - Vullen startvakken (17.30 - 22.00 uur) - Finish uitdeelteam (17.30 - 22.00 uur) - Ontvangst winnaars (17.30 - 22.00 uur) - Team Finishlint (17.30 - 22.00 uur) Ben je maar eenmalig beschikbaar? Geen probleem ook dan ben je juist bij ons van harte welkom! Wil je juist wel vaker komen, graag! Wij werken met een standaard vrijwilligerslijst, dat houdt in dat op het moment dat je je aanmeld als vrijwilliger je per evenement een mail krijgt met de data, tijden en mogelijke werkzaamheden. Je kunt dan zelf aangeven welk moment je beschikbaar bent en bij welke werkzaamheden je wilt helpen. Ken je nog familie, vrienden of bekende stuur deze vacature dan zeker door en kom gezellig samen helpen! Aanmelden? Stuur een bericht of bel naar Lisanne.

27-05-2024 en 9 meer
Jongeren